Հեռավար ընտանեկան դպրոց․ Զատկական ուտեստ

Սուրբ Զատիկի տոնին սեղանի պարտադիր կերակուրներն են ներկած ձուն, չամիչով ու բրնձով փլավը, ձուկը, գինին: Զատկի սեղանին են դնում նաև կանաչու տարբեր տեսակներից պատրաստված կերակուրներ՝ համեմված սոխով, ձվով և այլ բաղադրամասերով: Կարևոր է հատուկ Զատիկի համար պատրաստվող կաթնահունց կոչվող հացը:

Քոլեջի սովորող Միլենա Կիրակոսյանն իր մայրիկի հետ միասին Զատկի սեղանի համար պատրաստում են կաթնահունց։ Հետաքրքիր և համեղ տեսաֆիլմ է ստացվել։

Այն ընտանեկան և “Пасха” նախագծի շրջանակում է պատրաստվել։ Համակարգող՝ Մարիամ Քալանթարյան։

Հեռավար-առցանց ուսուցում

Թողնել պատասխան

Comment
Name*
Mail*
Website*