Հայկական ազգային խոհանոց. «Հարիսա» Armenian National Dish “Harissa”

Հարիսան հայկական խոհանոցի ճաշատեսակներից է։ Ըստ ավանդույթի, երբ Գրիգոր Լուսավորիչը Խոր Վիրապից եկավ Վաղարշապատ, նա վաթսուն օր շարունակ քարոզ կարդաց տեղի հեթանոս հայերի համար։

Harisa is one of the Armenian traditional dishes. According to tradition, when Gregory the Enlightener came to Vagharshapat from Khor Virap, he read sermons for local pagan Armenians for sixty days.

Երկլեզու համեղ տեղեկություն Նինել Աղամյանի կողմից։

ամառային ճամբար, Հեռավար-առցանց ուսուցում

Թողնել պատասխան

Comment
Name*
Mail*
Website*