Առողջ սնունդ. մթերքների ճիշտ սառեցման բաղադրատոմսեր

Ինչպե՞ս ճիշտ սառեցնել մթերքն ու պահեստավորել ձմռան համար։ Սա,կարծում եմ, արդիական հարցերից է։

Սառեցված մթերքը տարվա ցուրտ եղանակներին անփոխարինելի է, բայց կարո՞ղ է արդյոք այն փոխարինել թարմ պտուղ-բանջարեղենին:

Մրգի եւ բանջարեղենի սառեցումը եւ սառած վիճակում դրանց հետագա պահպանումը պահածոյացման լավագույն եղանակներից մեկն է: Սառեցված մթերքը  տարվա ցուրտ եղանակներին անփոխարինելի է, բայց կարո՞ղ է արդյոք այն փոխարինել թարմ պտուղ-բանջարեղենին:

Որպեսզի պահպանվեն սննդամթերքում առկա վիտամիններն ու օգտակար նյութերը, պետք է ճիշտ սառեցնել մրգերն ու բանջարեղենը: Դա արագ եւ խորը սառեցումն է։

Արդեն սառեցրել ենք՝

  1. խաղողի տերև
  2. կանաչ լոբի
  3. ազնվամորի

Ամբողջական նյութին կարող եք ծանոթանալ այս հղումով։

Ուսումնական ամառ

Թողնել պատասխան

Comment
Name*
Mail*
Website*