Աշնանային ուսումնական մառան․խնձորի ջեմ

Բաղադրատոմս

  1. Մաքրեք լվացված պտուղները սերմերից, պոչից և ցանկության դեպքում կեղևից: Կտրեք փոքր կտորներով:
  2. Պտուղը եփելու համար տարայի մեջ լցրեք ջուր (եռման ջուր կարող է օգտագործվել): Անհրաժեշտ է ավելացնել մանրացված շաքարի մի փոքր հատված, դնել դարչինի փայտ:
  3. Եռացնել բարձր կրակի վրա, եփ գալ 5 րոպե, ապա քչացնել կրակը և եփել եւս 5 րոպե: Հեռացրեք կրակից, թողեք սառչի:
  4. Երբ խառնուրդը ամբողջովին սառչի, ավելացրեք շաքարի մնացած մասը և եփեք այնքան ժամանակ, մինչեւ ուտեստը եփվի: Դրանից հետո ջեմը պատրաստ է տեղավորվել բանկաների մեջ:

Նյութը՝ բլոգում։

Ուսումնական մառան

Թողնել պատասխան

Comment
Name*
Mail*
Website*